Blog - Laatste Nieuws

Zonder jouw hulp vallen we stil…

De Spil lanceert website: https://helpdespil.nl/ 

Op het eerste gezicht gaat het uitstekend met De Spil! De retraites zitten veelal vol, de reacties van deelnemers zijn hartverwarmend en onze coördinatoren hebben hun handen vol met werk. Maar de werkelijkheid is ook dat we voor 30% afhankelijk zijn van donateurs. Op die manier zorgen we dat De Spil betaalbaar blijft voor iedereen. En daar begint het te wringen. Het aantal donateurs is de afgelopen jaren sterk afgenomen waardoor we de begroting simpelweg niet meer sluitend krijgen. En zonder een sluitende begroting kunnen we ons werk niet lang meer volhouden.

Het is de hoogste tijd om ons netwerk van vaste donateurs flink uit te breiden! We zetten ons in om in de komende periode 150 mensen bereid te vinden om De Spil maandelijks te ondersteunen met minimaal tien euro per maand. Als vaste donateur van De Spil zorg je ervoor dat we ons werk kunnen voortzetten en mensen gebruik kunnen blijven maken van ons aanbod.

Omdat we geloven in ons werk stellen we zeven retraiteplaatsen beschikbaar voor een speciaal weekend in De Spil die gehouden zal worden van 6 t/m 8 maart 2020. Plaatsen voor dit weekend verloten we onder de nieuwe donateurs. De 7 gelukkigen mogen dan een kamergenoot gratis meenemen!

Bouw je mee aan de ontwikkeling van De Spil?
Ga naar: https://helpdespil.nl/

Share Button